dilluns, 29 de març de 2021

MOMENTS D'AULA

 

 Hola, famílies!

Aquest segon trimestre ha donat per molt i per tant, tenim un bon reguitzell de fotos per ensenyar-vos tot el que hem fet! Hem anat a l'hort i ens està agradant molt.Al Caixaforum vam descobrir les emocions d'una altra manera Una estona de dibuix al natural al costat de l'hortBusquem espais per pintar, dibuixar de manera ben personal


A partir d'uns quadres de Miró, hem començat a fer les nostres obres i lligant-ho amb el coneixement del cos i les mans com a estampació.
L'hotel d'insectes, ha estat una manera bonica d'acabar el projecte dels animalsd del pati, aportant un lloc de benestar per animals que hem conegut i sabem que viuen aprop nostre,La cara, amb diferents formats i materials, ens fan adonar de les expressions possibles, en un art efímer.

Juguem, ens coneixem i gaudim amb els diferents companys i companyes del grup.


A psicomotricitat hi gaudim molt. Amb pilotes, caixes, jocs amb normes senzilles que ens fan descobrir el cos i les nostres habilitats i destreses. Al final molts cops fem un dibuix que conclou l'experiència viscuda de forma tan intensa.L'espai de racons, d'aprenentatge, de joc compartit , de fonemes i lletres ajuden a compatir el que anem aprenent.
Hem començat amb el coneixement del cos humà i anirem fent amb petites activitats.

A partir del conte de la poma que volia ser estrella ens hem endinsat amb les simetries tot jugant,El traç esl trobem en el nostre entorn i llavors el pintem, li donem color i formes boniques,A partir d'una obra de l'Ansesa, hem jugat amb els numeros, el negre i les lletres.Els contes han format part d'aquest trimestre. Els hem escoltat, vist en llibres o en videos, i llavors els hem teatralitzat entre uns quants. Ha agradat molt.
Els darrers dies abans de vacances vam fer una manualitat de Pasqua, cadascú va triar què volia fer i quins papers volia.. I l'últim dia, vam fer una gimcana al pati, buscant ous de Pasqua! MOLT BONES VACANCES!!!!!!!