dissabte, 24 d’abril del 2021

Sant Jordi

 Hola famílies! 

Ahir va ser Sant Jordi i hem viscut aquesta darrera setmana amb molta il·lusió, per celebrar tots junts aquesta Diada. 

El dilluns van venir algunes famílies a explicar-nos contes, la setmana vinent en vindran més! I de moment, ens han encantat tots els contes que ens han explicat!


(Clica per veure més fotografies)

A més, al llarg de la setmana hem fet diverses activitats relacionades amb Sant Jordi:

  • Tots junts, ens vam inventar una endevinalla sobre un dels elements claus d'aquesta Diada. Les altres classes d'Infantil també se'n van inventar una. Llavors, ens les vam intercanviar i tots junts vam resoldre les endevinalles dels altres. Finalment les vam recollir totes en un llibret.
  • Vam pintar un Drac i vam dibuixar amb pintura vermella, el color de la rosa.
  • Vam programar el mouse, perquè trobes els diferents elements de Sant Jordi: la princesa, el drac, Sant Jordi, el foc i la rosa. 
  • Amb les tauletes vam jugar a un JClic de Sant Jordi: vam escoltar la llegenda, vam resoldre trencaclosques, vam jugar al joc de les parelles, vam relacionar quantitat-grafia, etc. 
  • Vam resoldre sopes de lletres i sudokus, i també vam jugar al tres en ratlla i a l'oca de Sant Jordi. 
  • El divendres, el dia 23, va ser el més emocionant de tots! Ens va visitar la princesa i el cavaller a l'aula. També vam fer una gimcana pel pati, per trobar els personatges de la llegenda. I a la tarda vam veure l'entrega de premis dels Jocs Florals a través de Youtube Live i vam pintar dibuixos de Sant Jordi. 

Aquí us deixem un recull d'imatges sobreaquestes activitats de Sant Jordi:

(Clica per veure més fotografies)

Esperem que hagiu gaudit tant de la Diada com nosaltres!